Seppä

Torbjörn Grönlund

Perustin TG Designin Thomas Holmströmin verstaaseen joulukuussa 2010, valmistuttuani kultasepäksi Tammisaaren Axxellista. Tavoitteeni on aina ollut valmistaa korkealaatuisia koruja moderniin ja eleganttiin tyyliin ja vuosien varrella olen tuottanut uniikkeja koruja asiakkaiden toivomusten mukaan. TG Designin ohessa olen myös jakanut tietoani alasta opettamalla kivenistutusta ja 3d -mallinnusta entisessä kultaseppäkoulussani.

Vuoden 2016 lopussa muutin avovaimoni kanssa Berliiniin, Saksaan, missä olen jatkanut yrittäjyyttä laajentaakseen toimintaani ja kerätäkseni enemmän tietämystä alasta. Teen töitä Robert Niendorfin lämminhenkisessä verstaassa Berliinin Charlottenburgissa, ja täällä valmistan koruja koko Eurooppaan. TG Designin valmiita tuotteita löydät Robert Niendorfin liikkeestä Berliinistä sekä Thomas Holmströmin liikkeestä Helsingistä.

Saadaksesi lisää tietoa tai henkilökohtaista palvelua, suosittelen, että otat minuun yhteyttä sähköpostitse info@tgronlund.com


Tyyli

Inspiraatio

Inspiraationi saan elämän eri tapahtumista, kokemuksista ja ympäristöstä. Luomishetkellä yritän tuoda esiin jotain modernia ja uutta, käyttäen perinteisiä ratkaisuja. Ideat syntyvät usein yksinkertaisista muodoista, jotka kehittyvät tyylikkäiksi esineiksi joissa jokin yksityiskohta korostuu.

 

 

Asiakaspalvelu

Etsitkö jotakin erityistä tai tarvitsetko lisää tietoa korusta ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista? Siinä tapauksessa autan mielelläni. Jotta saavutamme haluamasi korun, pohditaan mahdollisuuksia yhdessä, joko henkilökohtaisesti tapaamalla tai vaikka sähköpostitse. Minulle on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja saat yksilöllistä palvelua sekä mieleisesi lopputuloksen.

 

 

Tarkkuus ja kestävyys

Tarkkuus on yksi tärkeimmistä asioista tällä alalla. Hyödynnän usein mikroskooppia saadakseni mahdollisimman hyvän lopputuloksen, korostaen tärkeimpiä yksityiskohtia. Korun kestävyys on myös erittäin oleellista. Tästä johtuen suunnittelen ja valmistan korut huolella, käyttäen parhaita ja kestävimpiä raaka-aineita; näin korut säilyvät pienellä huolenpidolla läpi sukupolvien.