Uniikit korut

Etsitkö uniikkia korua?

Etsitkö uniikkia korua sinulle tai jollekin erityiselle? Olen Torbjörn Grönlund, T Grönlundin omistaja, kultaseppä ja koru suunnittelija.  Haluisin kertoa miten tilaat helposti uniikin korun minulta.

Ota yhteyttä

Ota mielellään yhteyttä sähköpostitse ja kerro millaista korua olet etsimässä ja jos sinulla on erityistoiveita. Jos sinun tiet vievät Berliinin kautta, voin neuvoa sinua henkilökohtaisesti meidän verstaalla, muuten voimme olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai video puhelun välityksellä. Konsultoinnin aikana käydään läpi sinun toiveita ja suunnitellaan miten voimme toteuttaa ne mahdollisimman hyvin. Puhutaan myös projektin budjetista ja miten materiaalit ja erilaiset ratkaisut vaikuttavat lopulliseen hintaan. Konsultointi on tietysti ilmainen, eli ota mielellään yhteyttä (info@tgronlund.com)

Design

Jos olet vakuuttunut ja haluat jatkaa suunnittelua, päästään design vaiheeseen. Jotkut projektit vaativat enemmän aikaa luonnoksiin ja jotkut vaativat taas vähemmän suunnittelua. Suurin osa koruista mallinnan kuitenkin 3d ohjelman avulla että saat realistiset 3d render kuvat tulevasta korusta. Pääset näkemään miltä lopputulos tulee suurin piirtein näyttämään ja halutessa voin helposti tehdä toivotut muutokset koruun.

Valmistus

Kun olet hyväksynyt suunnittelun päästään valmistukseen.  Jotkut korut tulostetaan ja valetaan ja jotkut tehdään käsin alusta loppuun saakka. Jokainen koru valmistetaan huolellisesti ottaen korun kestävyyden huomioon. Valmistus kestää 3 – 7 viikkoon ja halutessa voin lähettää kuvia valmistuksen eri vaiheista.

Nouto ja lähetys

Kun koru on valmistunut, se pakataan hienoon TG rasiaan ja otan sinuun yhteyttä. Voit hakea korun suoraan meidän verstaalta tai sen voidaan postittaa sinulle. Paketit lähetetään UPS:n kautta.

Nauti

Paras tulee viimeiseksi, kun pääset käyttämään sinun uutta uniikkia T Grönlund korua.